Kontaktirajte nas na: +385 (0)44 719 435

Vijesti

Agro Simpa d.o.o. u svojoj ponudi od sada ima i pčelinji vosak prikladan za korištenje u kozmetičke svrhe. Vosak ima potreban certifikat, sigurnosno tehnološki list, deklaraciju te izjavu o BSE i TSE. Sav vosak je izvorno od pčelinjaka iz Hrvatske.

Još dobrih vijesti iz naše tvrtke! Radili smo u tišini, a sada konačno možemo ovo i objaviti.

Pčelari! Povećajte biološku snagu pčelinje zajednice kupovinom satne osnove provjerene kvalitete.

Završena je investicija u novi logističko distributivni centar tvrtke Agro Simpa u južnoj industrijskoj zoni Sisak, Novo Pračno.

Od danas je službeno otvoren naš laboratorij za analizu pčelinjeg voska. Analiza voska provodi se najmodernijom opremom (infra-crvenim spektrofotometrom američkog proizvođača). Laboratorij se nalazi u Petrinji i ukoliko želite provjeriti kvalitetu vašeg voska ili satne osnove slobodno nam se obratite.

U Agro Simpa poslovnici Novo Selo (Komarevo), od sada možete pogledati i nabaviti najpopularnije modele električnih, plinskih i uljnih grijača MASTER, a iz ponude izdvajamo:

Ovaj vikend (21.-22.09.2019.) proslavili smo 23 godine poslovanja. Prekrasna lokacija imanja “Moslavačka priča” savšeno je poslužila za druženje u prirodi uz sportske igre te feštu do ranih jutarnjih sati.

Ove subote 03.09.2016. na adrenalinski način obilježili smo 20 godina uspješnog poslovanja tvrtke. Posjetili smo Una Aqua Centar u mjestu Račić kod Bihaća.

Uspjeli smo dogovoriti suradnju s velikom talijanskom tvrtkom. Naše Honey Bee Pro pogače za pčele nakon strogih analiza i testiranja kvalitete, zadovoljile su njihove standarde. Talijanski partner će distribuirati proizvode u Italiji i Velikoj Britaniji.

Zadarski pčelari okupljeni u Udrugu Dalmatinka preuzeli su 200.000 kuna vrijednu pčelarsku opremu financiranu sredstvima iz međunarodnog projekta Promocija pčelarstva – Bee Promoted. Preuzeto je 200 košnica i druga oprema s čime je napravljen veliki korak u istraživačkom radu na stvaranju produktivnije kranjske pčele medarice.