Kontaktirajte nas na: +385 (0)44 719 435

Zaštita osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.). Davanjem osobnih podataka za pristup Agro Simpa d.o.o. (Pčelarska oprema) Internet trgovini, smatra se Vašom suglasnošću za obradu Vaših osobnih podataka u svrhu vašeg registriranja/narudžbe kao kupca/korisnika Agro Simpa d.o.o. (Pčelarska oprema) Internet trgovine. Agro Simpa d.o.o. se obvezuju da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe ili registracije. Agro Simpa d.o.o. neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi.

Agro Simpa d.o.o. (Pčelarska oprema) Internet trgovina se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo potrebne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Agro Simpa d.o.o. (Pčelarska oprema) Internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, Kupac je dužan o promjeni obavijestiti Agro Simpa d.o.o. U slučaju promjene o kojoj nije obaviještena, Agro Simpa d.o.o. ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda. Trajno se pohranjuju isključivo podaci neophodni za izdavanje računa, komunikaciju prema kupcima, te dostavu robe.

Na web stranicama agrosimpa.hr i pcelarska-oprema.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice itd.